Το Τραχανότο είναι η ελληνική εκδοχή του ριζότο. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό είδος ζυμαρικού με βασικά συστατικά αλεύρι, γιαούρτι, κρεμμύδι και αλάτι. Μαγειρεύεται όπως το ριζότο και σε μόλις 5 λεπτά μπορείτε να απολαύσετε ένα γαστρονομικά εκλεπτυσμένο πιάτο, που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Αλεύρι, γιαούρτι, κρεμμύδι και αλάτι. Τέσσερα απλά υλικά, τα οποία μαζί, μας δίνουν το δικό μας Τραχανότο

Εύκολος τρόπος προετοιμασίας σε 3 απλά βήματα, για τις πιο εντυπωσιακές και γευστικές συνταγές

Εύκολος τρόπος προετοιμασίας σε 3 απλά βήματα, για τις πιο εντυπωσιακές και γευστικές συνταγές

Αγαπημένοι σεφ πειραματίστηκαν με το Τραχανότο της σειράς ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις και μας προτείνουν τις δικές τους γευστικές παραλλαγές Τραχανότο.

Αγαπημένοι σεφ πειραματίστηκαν και μας προτείνουν τις δικές τους γευστικές παραλλαγές Τραχανότο

Food bloggers δοκιμάζουν το τραχανότο και μας προτείνουν τις δικές τους γευστικές παραλλαγές Τραχανότο

Food bloggers δοκιμάζουν το τραχανότο και μας προτείνουν τις δικές τους γευστικές παραλλαγές Τραχανότο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΡΑΧΑΝΟΤΟ