Τραχανότο, η ελληνική εκδοχή του ριζότο

Το Τραχανότο είναι η ελληνική εκδοχή του ριζότο. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό είδος ζυμαρικού με βασικά συστατικά αλεύρι, γιαούρτι, κρεμμύδι και αλάτι. Μαγειρεύεται όπως το ριζότο και σε μόλις 5 λεπτά μπορείτε να απολαύσετε ένα γαστρονομικά εκλεπτυσμένο πιάτο, που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Χρησιμοποιήστε το νέο αυτό προϊόν ως βάση για αμέτρητες γευστικές παραλλαγές και συνταγές, ανάλογα με τις προτιμήσεις και την φαντασία σας.

Ένα γκρι κουτάκι Τραχανότο της σειράς «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις» περιέχει 300 γρ. προϊόντος και δίνει τέσσερις πλούσιες μερίδες ελληνικού Τραχανότο.

Χρησιμοποιήστε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές για ιταλικό ριζότο και ετοιμάστε το δικό σας αγαπημένο ελληνικό Τραχανότο. Πειραματιστείτε με δικές σας συνταγές, δοκιμάστε τις συνταγές Τραχανότο που σας προτείνουμε και ανακαλύψτε τους γαστρονομικούς θησαυρούς της χώρας μας.

Εύκολα και γρήγορα

 

Με το Τραχανότο της σειράς προϊόντων ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις επιτέλους μπορούμε να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας με την «γευστική» μας φαντασία, ακόμα και όταν δεν έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο.

Για τη βασική συνταγή του Τραχανότο πατήστε εδώ

Για περισσότερες εύκολες και γρήγορες συνταγές Τραχανότο πατήστε εδώ

Εντυπωσιακά

 

Το Τραχανότο είναι η τέλεια βάση για απεριόριστες γευστικές παραλλαγές. Επενδύστε τον πολύτιμο χρόνο σας στην αναζήτηση νέων γευστικών προτάσεων, ενώ με μόλις ένα γκρι κουτάκι Τραχανότο έχετε 4 πλούσιες μερίδες ελληνικού Τραχανότο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε υλικά όπως ντομάτα, μανιτάρια, λαχανικά, θαλασσινά και όχι μόνο…

Δείτε περισσότερες «εντυπωσιακές» συνταγές Τραχανότο

Το Τραχανότο είναι φτιαγμένο από επιλεγμένα, αγνά υλικά

Το Τραχανότο είναι ένα πρωτοποριακό ζυμαρικό του οποίου βασικό συστατικό είναι το αλεύρι.

Ένα από τα βασικά συστατικά του Τραχανότο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις είναι το ελληνικό γιαούρτι. Η ήπια γεύση του ελληνικού γιαουρτιού επιτρέπει την ανάδειξη των γεύσεων και μυρωδιών των υπόλοιπων υλικών ανάλογα με την συνταγή που διαλέγετε. Απολαύστε τις αγαπημένες συνταγές Τραχανότο μαζί με τα διατροφικά οφέλη που μας προσφέρει το ελληνικό γιαούρτι.

Ετοιμάστε το δικό σας Τραχανότο εύκολα και γρήγορα! Το γκρι κουτάκι Τραχανότο της σειράς ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις περιέχει αφυδατωμένο κρεμμύδι που κάνει την προετοιμασία της ελληνικής εκδοχής του ριζότο ευκολότερη και γρηγορότερη. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον κρεμμύδι ανάλογα με το γούστο και την συνταγή σας.