Τόσο η ομάδα του olivemagazine.gr όσο και εμείς αγαπάμε το ριζότο…πόσο μάλλον όταν έχει λίγο παραπάνω άρωμα Ελλάδας! Το καλύτερο όμως ξέρετε ποιο είναι;
Το ελληνικό Τραχανότο μαγειρεύεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα από το ριζότο. Α, και κάτι ακόμα…απλά αποκλείεται να μην τον πετύχετε!
Αυτά και άλλα πολλά γράφουν για το Τραχανότο η Ιωάννα Σταμούλου και η Ντίνα Νικολάου στο www.olivemagazine.gr.
Η Ιωάννα Σταμούλου φτιάχνει Τραχανότο με πιπεριές και χωριάτικο λουκάνικο και γράφει:
“Η ελληνική απάντηση στο ριζότο, το υπέροχο τραχανότο της σειράς “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις”, αποκτάει ακόμη πιο έντονο ελληνικό άρωμα με το χωριάτικο λουκάνικο, το θυμάρι και το ανθότυρο.”
Η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει Καλαμαράκια πικάντικα, γεμιστά με τραχανότο και ελιές
“Τα καλαμαράκια είναι ένας εξαιρετικός μεζές, αν τα φτιάξετε όμως γεμιστά με “Τραχανότο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις” και τα συνοδεύσετε και με μια ωραία πράσινη σαλάτα ή βραστά χόρτα, γίνονται ένα πολύ χορταστικό και υγιεινό κυρίως.”
Διαβάστε όσα γράφουν η Ιωάννα Σταμούλου & η Ντίνα Νικολάου για το Τραχανότο και βρείτε τις συνταγές τους βήμα προς βήμα εδώ: Τραχανότο – η ελληνική απάντηση στο ριζότο