Στο τεύχος Μαϊου του OLIVE, η Ιωάννα Σταμούλου μοιράστηκε με τους αναγνώστες της τη δική της γευστική παραλλαγή Τραχανότο.
«Εγώ πρόσθεσα κρεμμύδι και λιαστή ντομάτα στο σοτάρισμα στην αρχή, το έσβησα με κρασί και σιγόβρασα με σκέτο νερό και αλατοπίπερο. Στο τέλος ανακάτεψα μέσα ένα ολόκληρο πρόβειο γιαούρτι και το σερβίρισα με τρίμμα φέτας και μαντζουράνα», γράφει η Ιωάννα.
Δοκιμάστε και εσείς να μαγειρέψετε το Τραχανότο με λιαστή ντομάτα που μας προτείνει η Ιωάννα!