“Ήταν μέσα καλοκαιριού και η βόλτα μου στο κέντρο με οδήγησε στο ΙΤ Restaurant στην Σκουφά να… εξετάζω λεπτομερώς τον κατάλογό του. Την προσοχή μου τράβηξε ένα gourmet πιάτο με τον ευφάνταστο τίτλο Τραχανότο με κολοκυθάκια, ανθότυρο και φυστίκι Αιγίνης.”
“Στην πρώτη μπουκιά, το στόμα μου πλημμύρισε με γεύσεις από την ελληνική γη, περίτεχνα συνδυασμένες με την απαλή γεύση του Τραχανότο. Το πιάτο μου άδειασε γρήγορα αλλά η περιέργεια μου έμεινε ανικανοποίητη για αυτό το ιδιαίτερο προϊόν.”
Μία απλή καλοκαιρινή βόλτα στην καρδιά της ζεστής Αθήνας –λίγο πριν αδειάσει εντελώς η πρωτεύουσα- στάθηκε η αφορμή για να ανακαλύψει η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbeast την πλούσια γεύση του Τραχανότο.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: «Απογειώστε» τα τραπεζώματα σας με το νέο gourmet προϊόν ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ